Rekrytering

Rekrytering och förmedling av personal

Finsk-svenska handelskammaren erbjuder nu även rekrytering, uthyrning och förmedling av personal, i både Sverige och Finland. 

Vi samarbetar med erfarna rekryterare från SinneWorks, som hjälper ditt företag att lösa ert personalbehov, riskfritt och träffsäkert! Med riskfritt menas att du som kund enbart betalar ett fast arvode om du väljer att anställa någon av de kandidater som presenterats. Varken uppstartsavgift eller andra kostnader tillkommer.

De företag som expanderat till grannlandet finner det ofta svårt att hitta rätt strategi för etablering och rätt personer att anställa. Därför har man naturligtvis även möjlighet till konsultation kring uppstart och anställningsbehov.

 

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan

 

Mer om tjänsten

Förmedling
En förmedling är en enklare, snabbare och mer kostnadseffektiv variant av en traditionell rekrytering. Rekryteraren tar fram personer med rätt kompetens och erfarenhet enligt era önskemål. Rekryteraren säkerställer också att kandidaterna är intresserade och tillgängliga för en anställning hos er. 
Förmedlingen är oftast en snabb process där du som kund får en presentation av kandidaterna efter en vecka.
SinneWorks har flera långsiktiga kunduppdrag, som går ut på att kontinuerligt leta efter och presentera lämpliga kandidater. Arvode utgår endast när företaget anställer någon. 
Arvodet på 45000 SEK exkl. moms debiteras endast om någon av de presenterade kandidaterna anställs. Inga uppstartsarvoden eller andra kostnader tillkommer. 

 

Rekrytering
En traditionell rekrytering är ett uppdrag där rekryteraren efter diskussion med er tar fram en kravspecifikation på personen som ert företag söker.
Rekryteraren söker och annonserar efter rätt person. Här tas även mjukare värden med i processen, så som kulturell matchning och personliga egenskaper. För att säkerställa kompetensen och erfarenheten hålls personliga intervjuer med kandidaten.
Naturligtvis tas referenser på alla kandidater ni är intresserade av att gå vidare med.
Arvode: Priset baseras på den anställdes månadslön.