Evenemang

Evenemang under 2018

Kommande evenemang

11.04.2018

Bada bastu som en finne

Stockholm

Sauna Stor

09:30 - 12:00

Välkommen till en finsk bastuupplevelse à la Sauna from Finland! Vill du veta mer om den senaste trenden inom hälsobranschen? Hälsofördelarna med traditionell finsk bastu är många: att bada finsk bastu kan jämföras med träning, för under badandet slappnar hjärtat av och blodtrycket sänks. Att bada bastu 4–7 gånger i veckan sänker risken för hjärt- och kärlsjukdomar med upp till 63%.

Finsk-svenska handelskammaren och Sauna from Finland i samarbete med representanter från företag inom bastubranschen välkomnar dig till ett evenemang där du får möjligheten att höra mer om den autentiska finska bastuupplevelsen och varför den är så bra för din kropp, sinne och själ. Seminariespråk är både svenska och engelska.

Finlands ambassad, Gärdesgatan 11


15.05.2018

Årsmöte

Helsingfors

A M Virolainen

11:45-14:00

Årsmöte i Finsk-svenska handelskammaren hålls i år på Sveriges ambassad i Helsingfors. Separat kallelse med närmare information kommer att skickas ut under våren.
Årsmötet är öppet för Finsk-svenska handelskammarens medlemsföretag och deras representanter.
Efter årsmötet talar Finland utrikeshandels- och utvecklingsminister Anne-Mari Virolainen under rubriken "Finland och Sverige - ett dynamiskt radarpar i den globala världen".
Därefter bjuder Finsk-svenska handelskammaren på lunch i Sveriges ambassads lokaler.
Bild: Lauri Heikkinen/Statsrådets kansli

Sveriges ambassad, Norra Esplanaden 7A

Tidigare evenemang