Nyheter

Berlitz språkutbildning för företag: förbättrad kommunikation för bättre affärsresultat

Berlitz språkutbildning för företag: förbättrad kommunikation för bättre affärsresultat

På dagens globala marknad är effektiv kommunikation en nyckelfaktor för framgång. Berlitz erbjuder skräddarsydd språkutbildning i finska, svenska, engelska och andra språk. Utbildningen är speciellt utformad för att hjälpa företag som verkar över gränserna att kommunicera mer effektivt och uppnå bättre resultat.

Anställda i Finland och Sverige som regelbundet arbetar tillsammans uppskattar ofta att lära sig varandras språk. 

”Även en grundläggande förståelse, hälsningsfraser och vanliga affärstermer kan göra en betydande skillnad”, säger Dorrit Johnsen, regionchef för Berlitz i Norden. ”Ömsesidig språkförståelse hjälper människor att få kontakt snabbare, underlättar smidigare kommunikation och främjar respekt för varandras kulturer vilket är avgörande för gränsöverskridande projekt. Företagen ser ett förbättrat samarbete inom sina team och starkare övergripande resultat”, fortsätter hon.

Berlitz utbildningar är framtagna för att utveckla både språkkunskaper och kulturell förståelse och säkerställer att dina team är bättre rustade för att navigera i komplexa, flerspråkiga miljöer. Med flexibla, skalbara utbildningsalternativ och högkvalificerade språkinstruktörer levererar Berlitz mätbara resultat som direkt påverkar affärsresultat och global framgång.

Ta reda på hur språkutbildning kan förbättra din affärskommunikation

Läs mer »

Artikeln är skriven av vårt medlemsföretag Berlitz.

Relaterade artiklar