Kommande evenemang

Vårlunch

Vårlunch

Handelskammarens vårlunch arrangeras på Grand Hôtel i Stockholm onsdagen den 9 april 2025.

Finsk-svenska handelskammarens vårlunch är en traditionell, årlig nätverksträff där du har möjlighet att träffa representanter för näringslivet i Finland och Sverige samt skaffa värdefulla kontakter. Lunchen äger rum på Grand Hôtel i Stockholm onsdagen den 9 april 2025. Före och efter lunchen finns tid för nätverkande.

Lunchtalare är Christian Cederholm, vd och koncernchef på Investor. Cederholm är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm och har också genomgått Stanford Executive-programmet vid Stanford University Graduate School of Business. Cederholm har arbetat för Investor sedan 2001 och blev medlem av ledningsgruppen år 2017. Han var dessförinnan chef för Patricia Industries i Norden.

Evenemanget är kostnadsfritt för Finsk-svenska handelskammarens medlemmar. Lunchavgiften för övriga deltagare är 900 kr. I anknytning till lunchen arrangeras även en kryssning med Viking Line t/r till Stockholm från Helsingfors.

Dag: Onsdag 9 april 2025.
Tid: kl. 12:00-14:00 lokal tid (samling kl. 11:45).
Plats: Spegelsalen, Grand Hôtel, Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm.
Lunchmeny: Meddelas senare.
Anmälan: Det är ännu inte möjligt att anmäla sig till lunchen.
Lunchavgift:
Kostnadsfritt för medlemmar. Övriga 900 kronor.

Kryssningspaket från Helsingfors

Finsk-svenska handelskammaren arrangerar en kryssning med Viking Line t/r från Helsingfors till vårlunchen i Stockholm. Kryssningen äger rum den 8-10.4.2025 och inkluderar preliminärt Seaside Comfort-hytt (hela hytten), tre rätters middag med dryckespaket på utresan, buffetmiddag på hemresan samt frukostbuffé på både ut- och hemresan. Vi ordnar också program på utresan. I priset ingår lunchavgiften för vårlunchen samt transport mellan hamnen och Grand Hôtel. Begränsat antal platser. Med reservation för ändringar.